Max Eisenbud, agentul Mariei Sarapova, a fost avertizat de WTA pentru ca a spus despre Agnieszka Radwanska si Caroline Wozniacki ca sunt "ziliere", dupa ce acestea au criticat wild card-urile primite de jucatoarea rusa, informeaza news.ro care citeaza Daily Mail.

Eisenbud considera ca Radwanska si Wozniacki nu vor ca Sarapova sa primeasca un wild card la Roland Garros pentru ca ele sa isi sporeasca sansele de a castiga un Grand Slam in cariera.

"Toate aceste ca Radwanska si Wozniacki, care nu au castigat niciodata un Grand Slam si au fost depasite de noua generatie... Ele sunt destepte sa incerce sa o tina pe Maria departe de Paris. Serena nu, Maria nu, Vika (n.r. - Azarenka) nu, Petra (Kvitova) nu, e ultima lor sansa sa castige un Grand Slam", a declarat Eisenbud.

Aceste afirmatii au fost considerate ca fiind surprinzatoare, tinand cont ca Eisenbud lucreaza pentru IMG, iar compania de marketing sportiv o reprezinta si pe Radwanska, nu numai pe Sarapova.

Maria Sarapova, fosta numarul 1 mondial, dar fara clasament acum, va reveni pe terenul de tenis la turneul de la Stuttgart, miercuri, prima zi dupa expirarea suspendarii primite la inceputul anului trecut pentru folosirea de substante interzise. Dupa ce a primit un wild card la competitia germana, ea a fost invitata si la turneul de la Madrid, organizat de Ion Tiriac, si la cel de la Roma.

Organziatorii French Open vor anunta, la 16 mai, daca o vor invita pe rusoaica la Roland Garros.