Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 mondial, s-a declarat dezamagita de comentariile rasiste facute de Ilie Nastase despre ea si despre copilul ei nenascut.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ma dezamageste sa aflu ca traim intr-o societate in care oameni ca Ilie Nastase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea si a copilului meu nenascut si comentarii sexiste impotriva colegelor mele. Am spus-o o data si o voi spune din nou, lumea a ajuns atat de departe, dar totusi mai are mult de parcurs. Da, am depasit atat de multe bariere, dar sunt inca multe inainte. Aceasta sau oricare alta nu ma va opri in a pune iubire, lumina si pozitivitate in tot ceea ce fac. Voi continua sa iau atitudine si sa ma ridic pentru ceea ce este drept. Multumesc cu umilinta ITF pentru atentia pe care o acorda tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total", a postat, luni, Serena Williams, pe contul ei de Instagram, potrivit BBC.

Serena ii raspunde lui Nastase

Serena ii raspunde lui Nastase

Foto: Captura Instagram

In mesajul ei, Williams a inclus cateva versuri din poezia "Tot ma ridic" (Still I Rise) a luptatoarei americane pentru drepturile civile Maya Angelou:

Federatia Internationala de Tenis (ITF) a deschis o ancheta dupa un comentariu al capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, despre copilul nenascut al Serenei Williams.

La conferinta de presa de vineri, dinaintea partidei Romania - Marea Britanie din Fed Cup, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, Ilie Nastase s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: "Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?".

Williams a anuntat, saptamana trecuta, ca este insarcinata in 20 de sapatamani. Ea este logodita si urmeaza sa se casatoreasca cu Alexis Ohanian, co-fondatorul retelei de socializare Reddit, potrivit news.ro.

￯\uD83C\uDFFF

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on