​Simona Halep a avut parte de un inceput mai slab de partida cu Agnieszka Radwanska, jucatoarea din Polonia distantandu-se rapid la 4-0 in primul set. In plus, favorita numarul cinci a avut si o minge de 5-0. De aici a inceput insa revenirea fantastica a Simonei: s-a impus in primul set cu 7-5, iar in al doilea a cedat un singur game...Halep a castigat disputa dupa o ora si 31 de minute, iar in semifinalele de la Cincinnati va da peste mai vechea ei cunostinta Angelique Kerber.

HotNews.roFoto: Hotnews

De la acel 0-4 pe tabela, Halep a castigat 13 game-uri, in timp ce Radwanska doar doua...

Dupa succesul cu Aga, Simona a ajuns la cea de-a 13-a victorie consecutiva in circuitul WTA...(perioada in care a castigat turneele de la Bucuresti si Montreal). De asemenea, Halep a egalat situatia in intalnirile directe cu poloneza: 5-5.

Pentru calificarea in semifinale de la Cincinnati, Halep va primi 350 de puncte in ierarhia WTA de simplu si 123.665 de dolari.

Conform WTA, Halep conduce cu 4-2 in meciurile directe cu Angelique Kerber, adversara din penultimul act al competitiei.

Despre revenirea din meciul cu Aga:

"Trebuie sa schimbi ritmul. Nu am mai lovit la fel de puternic ca in primele patru game-uri si nu am mai gresit asa cum am facut-o la inceputul meciului. Ea a jucat foarte bine la inceput, in acele patru game-uri, si a trebuit sa schimb ceva. Apoi am revenit si cred ca am fost cea care a dominat meciul" - Simona Halep.

Despre partida cu Kerber din semifinale:

"Trebuie sa-mi tin emotiile in frau, pentru ca nu e usor contra ei. Trebuie sa am rabdare si sa-mi fac jocul, asa cum am facut-o azi. Cred ca va fi un meci care va semana cu cel de azi. Trebuie sa lupt. Stiu ca pot castiga, am incredere in mine si nu am nimic de pierdut. Voi incerca sa-mi fac treaba si sa castig" - Simona Halep.

Semifinale Cincinnati:

Karolina Pliskova - Garbine Muguruza (de la ora 20:00)

Angelique Kerber - Simona Halep (in jurul orei 21:30)

Vezi aici punctul partidei, unul castigat de Simona Halep:

Rezumatul partidei Simona Halep vs Agnieszka Radwanska: