Jucatoarea Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a declarat ca pentru ea si colegele sale faptul ca nu o vor avea ca adversara pe ocupanta pozitiei 3 WTA, Simona Halep, in intalnirea de Fed Cup de la Montreal, este foarte important, dar a mentionat ca romancele formeaza oricum o echipa puternica, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Pentru noi, absenta Simonei Halep este foarte importanta. Insa stiu ca echipa Romaniei este foarte puternica si are in componenta jucatoare foarte bune", a spus Bouchard, conform canada.com.

Vineri, dupa tragerea la sorti pentru intalnirea Canada - Romania, Eugenie Bouchard a refuzat sa-i stranga mana Alexandrei Dulgheru, ea explicand ca nu are nimic cu sportiva romana, dar nu crede in ideea de a ura succes inainte de meci. "Nu am nimic cu ea. Nu cred in ideea de a-i ura succes adversarei mele inainte de meci. Dupa ce vom juca, ii voi strange mana, indiferent de ce se va intampla", a declarat Bouchard pentru DolceSport.

Intalnirea Canada - Romania se disputa astazi si duminica, in Arena Maurice Richard din Montreal. Meciurile vor incepe de la ora 20.00.

In aceasta seara, Irina-Camelia Begu o va intalni pe Francoise Abanda, iar Alexandra Dulgheru va juca in companiei Eugeniei Bouchard.

Duminica, in a doua zi a intalnirii, vor avea loc partidele: Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) - Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA), Francoise Abanda (locul 260) - Alexandra Dulgheru (locul 69), Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann - Andreea Mitu/Raluca Olaru.

Invingatoarea va evolua in 2016 in cea mai inalta divizie a competitiei, iar invinsa va juca in Grupa Mondiala II.