Jucatoarea Serena Williams, locul 1 WTA, a laudat evolutiile Simonei Halep, locul 3 WTA, si a afirmat ca este fanul romancei, pentru modul in care lupta si pentru atitudinea pe care o are pe teren, informeaza site-ul WTA, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Jocul ei a fost extraordinar. Joaca atat de bine si este atat de placut sa o vezi evoluand. Este atat de tanara si imi place sa o vad jucand. Sunt unul dintre fanii ei. Imi place atitudinea ei de pe teren. Imi place cum se motiveaza, imi place cum lupta, imi place cum joaca. Cred ca este frumos sa o vezi si e diferita, este cu adevarat un tip de joc energic", a declarat Williams.

Sportiva americana in varsta de 33 de ani a precizat ca nu a avut o evolutie foarte buna in partida cu Simona Halep de la Miami Open.

"Am avut un meci amuzant. Cred ca a fost din racheta mea. Am avut sanse in setul secund, dar nu le-am fructificat. Este ceva ce nu trebui sa mai repet la viitoarele Grand Slam-uri", a precizat Williams.

Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, dupa ce a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, in semifinalele competitiei.