Jana Novotna, castigatoare a turneului de la Wimbledon in anul 1997, a declarat ca Simona Halep nu va deveni o jucatoare de care lumea sa-si aminteasca in viitor, adaugand ca, desi are calitati, sportiva romana nu este in categoria din care fac parte Serena Williams si Maria Sharapova.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Halep va fi mereu buna, mereu constanta si poate va castiga Grand Slam-uri, dar va fi una dintre jucatoarele de care nu-si va mai aduce aminte nimeni - si nu o spun intr-un sens rau. O jucatoare buna, solida, curajoasa, constanta, dar nu este «wow». Sunt intotdeauna putine jucatoare de care sa-ti amintesti, desi au fost atat de multe sportive bune.

Trebuie sa fii «wow» in toate felurile si Serena este in aceasta categorie, asa cum este si Maria Sharapova, chiar daca nu a castigat atatea turnee de Grand Slam. Dar oriunde apare (n.r. - Sharapova) este un titlu, este succes, este profesionalism. Sa combini toate astea, sa le pui impreuna si sa ramai mereu in centrul atentiei... Nu multe jucatoare pot face asta", a spus Jana Novotna, pentru site-ul sport360.com, citata de Mediafax.

Si Eugenie Bouchard este aratata cu degetul

"Priviti ce se intampla cu Eugenie Bouchard. A avut un an extraordinar, au pus-o in reviste, i-au schimbat parul, dar ea nu se poate descurca. Insa Sharapova poate face o sesiune foto, poate merge pe tocuri inalte, poate poza intr-un Porsche, apoi se duce pe teren si este asa, nu se uita niciodata inapoi. Uimitor. Unic", a precizat Novotna.

In varsta de 46 de ani, Jana Novotna a castigat de-a lungul carierei 24 de titluri WTA. Cele mai importante victorii au fost cele de la Wimbledon (1997) si de la Turneul Campioanelor (1997). Cea mai inalta pozitie pe care a ocupat-o in clasamentul WTA a fost locul doi.