​Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, la revenirea in tara dupa ce a ajuns in finala Turneului Campioanelor, ca americanca Serena Williams, liderul clasamentul WTA, a vrut sa faca o poza cu ea si i-a transmis ca va fi viitorul numar unu in tenisul feminin.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

"Pe podium, Serena Williams mi-a spus ca vrea sa faca o poza cu viitorul numar 1 mondial si ca mama ei va face poza. Mi-a placut foarte mult ce mi-a zis. Probabil ca voi ajunge si numarul 1 mondial, dar imi doresc sa castig cat mai multe meciuri si trofee. Trofeul de la Singapore este cam mic, dar important ", a spus Simona Halep, citata de Mediafax.

A avut probleme cu bratul la finala cu Serena

"A fost o saptamana foarte frumoasa. Ma bucur sa fiu din nou acasa si ma bucur ca am terminat un an deosebit cu o performanta deosebita. Primul meci cu Serena Williams a fost mai bine pentru mine, deoarece eram mult mai odihnita, mult mai proaspata. Am si surprins-o, pentru ca nu ne-am intalnit in acest an. In al doilea meci, in finala, bratul meu a cedat", a precizat Halep.

Despre colaborarea cu Wim Fissette

"Dupa vacanta voi lua o decizie cu privire la echipa mea" - Simona Halep.