Simona Halep, numarul doi mondial, a fost eliminata surprinzator in turul doi al turneului de la New Haven, unde era favorita numarul unu si detinatoarea trofeului. Halep a declarat ca este ￯putin trista￯ dar ca trebuie sa mearga mai departe.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Ea a fost invinsa in turul doi, unde era calificata direct, de jucatoarea slovaca Magdalena Rybarikova, locul 68 WTA, cu scorul 2-6, 6-4, 3-6.

"Magdalena a jucat foarte bine azi. A fost un meci bun pentru mine, dar intotdeauna cind pierd sint putin trista. Trebuie sa iau lucrurile bune de azi si sa merg inainte", a spus Simona Halep dupa meci, potrivit GSP.ro.

UPDATE Cum a comentat meciul Simona, pe pagina ei de Facebook: Despre meciul de azi-noapte, pot sa spun ca a fost un meci greu, Magdalena a jucat bine, are un slice dificil, iar eu am facut destul de multe greseli nefortate. Ca dupa orice infrangere, sunt suparata, dar a fost un pas inainte. Stiu la ce am de lucrat in continuare. Nu sunt dezamagita, a fost un meci destul de bun. Iar astazi este o noua zi!

Urmatorul turneu pentru Halep este US Open, unde este favorita numarul 2.