Simona Halep (22 de ani) a pierdut finala de la Roland Garros, favorita numarul patru fiind invinsa de Maria Sharapova. "A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile, vreau sa le multumesc romanilor ca m-au sustinut", a precizat jucatoarea care va urca pe locul trei in ierarhia WTA de saptamana viitoare.

Simona HalepFoto: rolandgarros.com

"Buna ziua tuturor. Este primul meu discurs la un Grand Slam, e un moment special pe care nu-l voi uita toata viata. Mai intai o felicit pe Maria, care a facut un turneu excelent si a meritat titlul. Iti urez mult noroc in viitor! Am avut doua saptamani incredibile aici, am dat tot ce am avut mai bun si ma bucur ca ati venit si m-ati sustinut, va multumesc tuturor, mai ales romanilor.

Stiu ca romanii ma urmaresc acum de acasa, va multumesc din inima ca ati fost alaturi de mine. Le multumesc prietenilor mei, celor din echipa mea, care au facut o treaba minunata. Am facut lucruri deosebite in aceste doua saptamani. A fost prima mea finala, dar sper sa nu fie si ultima. Parintii mei au fost mereu alaturi de mine si le multumesc foarte mult pentru asta. Simt ceva ce nu pot sa explic in cuvinte. Va iubesc pe toti", a declarat Simona Halep, in direct la Eurosport.