​A pierdut finala de la Madrid Masters, dar nu regreta nimic. Simona Halep a impresionat in primul set al meciului cu Maria Sharapova, unul castigat cu 6-1. "Simt ca sunt aproape de jucatoarele din elita. Au fost niste zile uimitoare pentru mine", a precizat Simona pentru gsp.ro.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

Despre momentul de varf de la Madrid

"Meciul cu Sabine Lisicki, din optimile de finala. Am luptat acolo pana la capat si a fost foarte bine pentru mine ca am reusit acest lucru. Cand lupti, cand te zbati pe teren, te agati, e mai usor dupa aceea. Jocul vine de la sine" - Simona Halep.

Despre problemele pe care le-a avut

"Chiar la inceput, cand am venit aici, nu eram in cea mai buna dispozitie. Nu jucasem prea multe meciuri in ultimele saptamani, apoi insa, cu fiecare zi trecuta, lucrurile au mers din ce in ce mai bine. E foarte important pentru mine ca mi-am regasit increderea aici. Am invins jucatoare bune, am avut meciuri bune. M-am intalnit, in ultima vreme, cu multe adversare tari si o voi mai face in viitor. Simt ca sunt mai aproape de ele. Si cu Sharapova, daca eram mai odihnita, poate eram mai buna pe teren in finala" - Simona Halep.

Despre emotii

"Am fost relaxata, am incercat sa joc cat pot de bine. Am inceput bine, dar a fost un set in care si ea a gresit mult. Apoi, Maria a revenit, a jucat tot mai agresiv si a meritat titlul. Eu am lovit in stilul meu, dar, pentru ca mingea de la ea venea foarte tare, n-am putut sa trimit mingi lungi, a fost greu pentru mine" - Simona Halep.

Despre saptamana petrecuta la Madrid

"Nu regret nimic, au fost niste zile uimitoare pentru mine. Am jucat cea mai importanta finala din cariera. Pentru prima data in aceasta postura, a fost dificil sa castig. Ma bucur ca am disputat finala, nu credeam ca pot sa ajung atat de departe la inceputul turneului", a conchis Simona Halep.