"Am inregistrat la club cererea mea de demisie din functia de presedinte al Clubului Sportiv Oltchim Ramnicu Valcea (nr. s-a aflat 33 de ani in fruntea gruparii valcene). Motivele sunt strict personale si familiale. Sunt un aprig sustinator al lui Radu Voina, antrenor care a reusit cea mai mare performanta din istoria gruparii", a declarat Ioan Gavrilescu pentru site-ul oficial al campioanei Romaniei la handbal feminin.

Ioan GavrilescuFoto: AGERPRES

"Confirm ca la data de 25.03.2011 am înregistrat la club cererea mea de demisie din functia de presedinte al Clubului Sportiv Oltchim Ramnicu Valcea, intrucat, din motive strict personale si familiale, am hotarat sa incetez activitatea de la club.

Cererea o voi prezenta, in conformitate cu statutul clubului, in Adunarea Generala a acestuia din data de 07.04.2011. Nu am conditionat continuarea sau intreruperea activitatii mele la club de numele niciunei alte persoane, relatiile mele cu colegii de serviciu din club, fiind de multi ani de zile, cat se poate de corecte" - Ioan Gavrilescu.

Il sustine neconditionat pe Radu Voina

"Referitor la problema antrenorilor echipei de handbal Oltchim, mentionez ca sunt un aprig sustinator al profesorului Radu Voina, selectionerul echipei nationale de handbal feminin, antrenorul care a realizat cea mai buna performanta europeana din istoria clubului si anume calificarea echipei in finala Ligii Campionilor din sezonul 2009/2010, personal excluzand in prezent oricare alta varianta.

Insist si repet, incetarea activitatii mele la club este generata in exclusivitate de motive strict personale, alte cauze sau motive invocate reprezentand simple speculatii", a conchis Gavrilescu.