Viborg vine la Valcea cu ganduri mari, mai ales ca tinta danezelor este trofeul Ligii Campionilor. Anja Althaus, nemtoaica de 26 ani a lui Viborg, le-a anuntat pe handbalistele de la Valcea ca echipa daneza nu se teme de publicul valcean si ca vrea sa obtina un rezultat pozitiv in prima mansa a semifinalei.

"La Valcea va fi foarte greu, dar aceasta saptamana, in care nu mai avem alte meciuri si cand ne pregatim doar pentru partida de duminica, este binevenita. Cu siguranta nu ne este frica de Oltchim si de atmosfera de la Valcea si, daca prindem o zi buna, sunt convinsa ca putem scoate un rezultat bun pentru meciul retur, pe care il vom juca acasa in fata publicului nostru", a spus jucatoarea lui Viborg pentru site-ul oficial al competitiei.

"Avem o sansa buna sa castigam Liga Campionilor si mi-as dori sa cuceresc acest trofeu pentru Viborg. Este un obiectiv dificil, sunt constienta, dar muncim foarte mult pentru a-l indeplini", a adaugat nemtoaica.

Citeste si VIDEO Oltchim trage tare la antrenamente pentru semifinala cu Viborg/ Radu Voina: Ne asteapta o saptamana grea

Oltchim - Viborg, meciul-tur al dublei din semifinalele Ligii Campionilor, se joaca duminica la Valcea (18.30, Sport.ro). In cealalta semifinala se intalnesc Hypo si Gyor.