Zarko Sesum, unul dintre colegii lui Marian Cozma raniti grav in bataia de sambata noaptea, a povestit de pe patul de spital cum a fost omorit romanul. Sarbul a fost lovit violent de aceleasi persoane care l-au injunghiat mortal pe Cozma, dar medicii l-au anuntat ca in maximum doua luni va putea sa se antreneze.

"Asasinii l-au asteptat in afara localului. Initial am crezut ca Marian doar lesinase si m-am grabit sa sar in ajutorul lui. In acel moment am fost lovit puternic in fata. Imediat, in apararea noastra a sarit croatul Ivan Pesici, dar si el a fost injunghiat pe la spate”, a spus Sesum pentru televiziunea nationala sarba.

"Cozma a fost un mare om. Tatal lui Marian m-a imbratisat si mi-a spus ca acum ma vede ca pe propriul lui fiu. Mi-a mai spus sa continui sa lupt pentru medalii si trofee, iar de fiecare data cand castig sa imi aduc aminte de Marian. El a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, iar cand tatal sau mi-a cerut tricoul, i l-am dat cu placere", a declarat Zarko Sesum.