Vineri a inceput turneul play-off al Superligii de polo. Steaua, Dinamo si Leonardo Oradea se lupta pentru pozitia de lider in Romania, in timp ce Rapid, a patra echipa din clasament, poate decide campioana.

In prima zi, Leonardo Oradea a invins categoric pe Rapid, scor 8-2, in timp ce intalnirea dintre cele doua mari rivale, Steaua si Dinamo, s-a decis, de aceasta data, in favoarea dinamovistilor, scor 5-3.

Liviu Raducanu, antrenorul lui Dinamo si-a felicitat echipa: "A fost un meci foarte greu. Felicit echipa noastra ca s-a mobilizat si a obtinut aceasta victorie. Ambele echipe s-au precipitat, au irosit multe ocazii de a marca, a fost mai mult inot decat polo, dar e important ca am castigat. L-am remarcat pe Stoenescu si Edi Andrei, ultimul fiind motorul echipei".

Vlad Hagiu, antrenor Steaua:"Am jucat mai slab decat in meciurile din ianuarie. Mai avem mult de lucrat, mergem in cantonament acum, vom analiza meciul si il vom gandi altfel. La 2-1 pentru noi am luat un gol foarte usor care putea fi contracarat si de acolo s-a rupt totul. Este o infrangere, mergem mai departe. Acum ne pregatim de meciul cu Rapid”.

Bazinul Floreasca din Capitala

Vineri, de la 14:30: Leonardo – Rapid, Steaua – Dinamo

Sambata, de la 14:30: Rapid – Steaua, Dinamo – Leonardo

Duminica, de la ora 14:00: Dinamo – Rapid, Steaua – Leonardo

CLASAMENT

1. Leonardo 50 p

2. Steaua Stirom 48 p

3. Dinamo 48 p

4. Rapid 29 p