Infrangere amara pentru Metalul Galati in Liga Campionilor in fata unei "echipe mai experimentate, dar nu mai buna", crede antrenorul de la Galati, Zoran Terzici. Sarbul nu s-a sfiit sa-si critice jucatoarele la finalul meciului asa cum nu le-a menajat nici in timpul jocului cand a fost la un pas sa o urecheze pe Nneka Onyejekwe dupa ce a gresit la blocaj si apoi la serviciu.

"Din nefericire sunt foarte suparat de acest rezultat. Sunt convins ca avem o echipa mai buna decat Vakifbank, dar ei au mai multa experienta. Inca de la inceput s-a vazut ca fetele nu au jucat cum trebuie. Am facut si foarte multe greseli la serviciu si preluare. Pentru noi nu este rau ca avem o victorie, sper sa mai obtinem inca doua si sa trecem in turul urmator. Fetele trebuie sa inteleaga, ca daca vor sa joace la un nivel ridicat, trebuie sa evolueze ca la antrenamente", a spus Zoran Terzici, antrenorul Metalului, la finalul partidei.

Alida Marcovici, cea mai experimentata jucatoare a Galatiului, a fost surprinsa de victoria turcoaicelor, dar e convinsa ca Metalul are sanse mari sa treaca de grupe. "Ne asteptam sa obtinem o victorie deoarece jucam acasa, dar am facut greseli personale si aici s-a pierdut jocul. Numai surprize in aceasta grupa, dar suntem in carti. Multumim tuturor care au fost alaturi de noi, in special galatenilor", a punctat Marcovici.

Bucurie mare in tabara turcilor dupa o victorie muncita cu Metalul. Singura veste proasta pentru antrenorul Guidetti este accidentarea grava a jucatoarei sale care a cazut pe genunchi dupa un blocaj si a parasit terenul cu lacrimi in ochi.

"A fost un meci foarte dificil, deoarece Galatiul este o echipa buna, cu un antrenor titrat. Situatia noastra s-a ingrenunat cand s-a accidentat jucatoarea noastra. Asa este voleiul, azi joci bine, maine evoluezi mai rau. Cu siguranta vor mai fi surprize, aceasta grupa este cea mai dificila, sper ca de aici sa acceada trei echipe mai departe", a spus Giovanni Guidetti.