Steaua debuteaza astazi in grupele Ligii Campionilor in fata spaniolilor de la Portland Antonio. Meciul se anunta mai mult decat dificil pentru elevii lui Otelea in fata unui adversar care a jucat in ultimii opt ani trei finale de Liga Campionilor.

"Jucatorii s-au antrenat bine si apararea merge din ce in ce mai bine. Nu am emotii desi Steaua are un joc periculos si se bazeaza pe doua extreme talentate si un pivot puternic. Paseaza foarte bine si vor incerca sa ne oboseasca", a declarat antrenorul spaniolilor, Chechu Villaldea, pe siteul oficial al clubului.

Fostul mare jucator al Stelei, Vasile Stanga, le prezice campionilor Romaniei o zi neagra cu Portland San Antonio. „La inceput meciul va fi echilibrat. Daca Steaua nu va ceda psihic si va tine aproape de spanioli, poate sa scoata un rezultat strans. Victoria este clara insa pentru Portland. Gazdele sunt in forma si au jucatori de mare valoare. Portarul Svensson, spre exemplu, este foarte hot si dibaci“, spune Stanga in prosport.

Steaua face parte din grupa E alaturi de Portland San Antonio din Spania, RK Cimos Koper din Slovenia si Chehovskie Medvedi din Rusia.