​Cristina Neagu nu stie unde va evolua incepand din sezonul viitor, atunci cand ii expira contractul cu Budućnost. Interul nationalei Romaniei lasa deschisa orice portita, inclusiv o venire la CSM Bucuresti, campioana en-titre din Liga Campionilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ajunsa la 28 de ani, Cristina ar putea semna cu CSM Bucuresti, echipa care o doreste pe sportiva inca de acum doi ani de zile.

Cristina a ales insa sa ramana la Podgorica in vara acestui an, formatie unde a declarat sa se simte bine. Dupa ce a avut mai multe discutii, Neagu nu si-a prelungit intelegerea cu Budućnost, lasand sa se inteleaga ca nu ar mai continua la formatia din Muntenegru.

"O sa vad ce optiune e cea mai buna pentru mine si unde o sa joc la anul, inca nu m-am hotarat" - Cristina Neagu, pentru Protv.

Conform gsp, Cristina ar avea pregatit un salariu de aproximativ 250.000 de euro pe sezon la CSM Bucuresti.

Nascuta pe 26 august 1988, la Bucuresti, Cristina Neagu (1,80 metri, 28 de ani) a evoluat de-a lungul carierei la Rulmentul Brasov, Oltchim Ramnicu Valcea si ŽRK Budućnost Podgorica.

A castigat Liga Campionilor in 2015 (cu Buducnost) si a mai disputat alte doua finale, in 2010 si 2014. A cucerit bronzul la Campionatul European din 2010 si la Mondialul din 2015 alaturi de nationala Romaniei.