CSM Bucuresti a anuntat, luni, pe site-ul oficial, transferul extremei stanga Majda Mehmedovic, de la Buducnost Podgorica. In varsta de 25 de ani, Majda a semnat un contract valabil pe doi ani cu campioana Romaniei la handbal feminin.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mehmedovic va deveni jucatoarea celor de la CSM din vara anului 2016.

Majda a fost titulara in ultimele sezoane la Buducnost, formatie care a cucerit Liga Campionilor in 2012 si 2015. De asemenea, sportiva a castigat si medalia de argint la Jocurile Olimpice din 2012 alaturi de nationala statului Muntenegru.

In aceasta editie a Ligii Campionilor, Majda a inscris de 49 de ori pentru Buducnost, echipa la care activeaza si Cristina Neagu.

"Sunt foarte entuziasmata pentru ca voi merge intr-o alta tara, intr-un alt oras, la un nou club. Sunt fericita pentru ca voi incerca ceva nou, insa va fi si putin mai greu, pentru ca voi trai departe de tara mea, de familie si prieteni. Dar eu sper ca voi petrece un timp frumos la CSM Bucuresti si vom realiza rezultate mari. Stiu multe lucruri despre Romania de la prietenele mele care au jucat acolo si, bineinteles, de la Cristina Neagu. Am auzit multe lucruri frumoase despre CSM Bucuresti si astept sa simt cum este sa fac parte din aceasta echipa. Pentru mine, Cristina Neagu este cea mai buna jucatoare din Romania si sper ca vom juca din nou impreuna" - Majda Mehmedovic, pentru site-ul oficial al CSM Bucuresti.

CSM Bucuresti este calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, faza unde se va duela cu Rostov Don, din Rusia.