"Sunt socat, mintea mea o ia razna. Nu stiu ce sa cred despre Romania, pare a fi cel mai dur loc din lume. Ce e cu oamenii de aici? Era un baiat de 23 de ani care venise sa joace baschet", a declarat Levar Seals, jucator al echipei de baschet masculin CSS Giurgiu. Chauncey Hardy, conducatorul de joc al echipei din Giurgiu, a decedat, duminica seara, dupa ce a fost batut in clubul "Emotione".

Chauncey Hardy Foto: Captura YouTube

"Sunt socat, mintea mea o ia razna, nici nu stiu daca gandesc sau nu. Acum mergem la spital, echipa. Nu-mi doresc decat sa ma asez undeva si sa nu mai existe ce s-a intamplat. Nu stiu ce sa cred despre Romania, pare a fi cel mai dur loc din lume. Era un baiat care a venit aici, la doar 23 de ani, sa joace baschet, cu drag. Si acum nu mai e! Nu e in regula sa se intample asta. Ce e cu oamenii de aici?

Nici nu stiu ce sa spun despre mine. Am avut si eu o experienta de acest fel acum cativa ani, dar acum sunt socat. Nu stiu daca voi mai continua sau nu la echipa, daca voi ramane in Romania, acum nu pot gandi sau lua decizii. Sunt prea socat" - Levar Seals pentru Mediafax.

Baschetbalistul american Chauncey Hardy, conducatorul de joc al echipei CSS Giurgiu, a decedat, duminica seara, dupa ce a fost batut intr-un club din Giurgiu. Sportivul a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar in pofida eforturilor medicilor de la spitalul Bagdasar nu a mai putut fi salvat.

Evolutie superba contra lui Dinamo - Sarbatorea victoria

In varsta de 23 de ani, americanul sarbatorea alaturi de coechipieri victoria reusita impotriva echipei Dinamo.

Hardy Chauncey a fost cel mai bun jucator in meciul de sambata seara, pe care echipa sa l-a castigat, in prelungiri, cu Dinamo Bucuresti, scor 91-86. Americanul a inscris 22 de puncte, aflandu-se pe teren tot meciul.

A venit la Giurgiu in luna august

In varsta de 23 de ani, Hardy a sosit la CSS Giurgiu in luna august a anului in curs. A absoltiv Universitatea Sacred Heart si a jucat timp de patru sezoane in NCAA. A fost suporterul echipelor Atlanta Hawks si Dallas Cowboys, iar filmul care l-a marcat a fost "American Gangster". Sportivul avea doua surori, Onnalisa si Jada Kindsey.