Farul Constanța nu a reușit să se impună în ultimul meci al anului, cu Voluntari (1-1) și poate fi depășită de CFR Cluj în clasament.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre FC Voluntari și Farul Constanța

Formația antrenată de Gică Hagi nu a trecut peste eșecul rușinos cu Hermannstadt (0-4) și a fost egalată pe final în duelul cu Voluntari de pe stadionul Anghel Iordănescu.

Farul Constanța poate termina anul pe locul 2 în cazul unei victorii a campioanei României

Eliminată din Cupa României, Farul Constanța își concentrează atenția pe campionat, acolo unde rămâne pe primul loc, cel puțin până la partida dintre CFR Cluj și Hermannstadt.

La meciul cu numărul 300 al ilfovenilor pe prima scenă a fotbalului românesc, Alibec & Co au deschis scorul rapid prin Tudor Băluță (min 3). Denis Alibec a avut șansa de 2-0 în prima repriză, dar atacantul a irosit o șansă uriașă de a înscrie.

Elevii lui Liviu Ciobotariu au încercat din răsputeri să revină în meci, iar în ciuda intervențiilor lui Marian Aioani, Adam Nemec a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri (min 87).

În primul meci din 2023, marinarii vor întâlni chiar echipa de pe locul 2, CFR Cluj, într-un meci ce se anunță a fi foarte interesant.

Clasament SuperLiga

1. Farul Constanța 45p (21 mj)

2. CFR Cluj 44p (20 mj)

3. Rapid București 37p (20 mj)

4. FCSB 35p (20 mj)

5. Universitatea Craiova 35p (20 mj)

6. Hermannstadt 30p (20 mj)