Platforma Seenow s-a imbogatit cu un nou serviciu online, disponibil in premiera in Romania. Iubitorii fotbalului din Romania se pot bucura, incepand cu etapa a XII-a din Campionatul romanesc de fotbal, de un nou serviciu Seenow, care ii anunta în timp real scorul partidelor de fotbal din Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei. Prin noua optiune, utilizatorii au posibilitatea de a urmari golul imediat dupa ce a fost marcat.

Denumit Gol Alert, noul serviciu trimite notificari de tip push pe smartphone si tableta, tinand astfel utilizatorii Seenow conectati la cele mai spectaculoase momente ale meciurilor. In plus, Gol Alert ofera acces utilizatorilor la arhiva de goluri din Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei.

Noul serviciu realizat special pentru fanii fotbalului este disponibil gratuit pentru toti utilizatorii Seenow care au abonament Koolnet, dar orice microbist care urmareste deja meciurile la televizor isi pot activa serviciul Gol Alert pentru a vedea evolutia scorului si golurile marcate in meciurile transmise in direct de Seenow. Pentru aceasta categorie de utilizatori, activarea este disponibila cu 1 Euro + TVA/ luna sau de 3 Euro + TVA pentru intreg sezonul fotbalistic 2014 - 2015.