FC U Craiova - CS Mioveni, meci contând pentru etapa a 27-a din campionatul României, este programat, vineri, 24 februarie, de la ora 18:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Stadion de fotbalFoto: Aleksii Sidorov | Dreamstime.com

FC U Craiova şi CS Mioveni deschid etapa a 27-a din SuperLiga cu un meci care se anunţă foarte interesant, între două echipe care nu au fost învinse în acest an (oltenii au pierdut doar la „masa verde”, 0-3 cu Sepsi, dar au atacat deja decizia).

FC U Craiova este pe locul 7 şi are 33 de puncte, cu cinci puncte mai puţine decât Sepsi, ocupanta ultimei poziţii de play-off, şi vine după o serie de trei victorii consecutive, inclusiv un spectaculos 2-1 în Giuleşti cu Rapid.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli încă mai speră la un loc în play-off, prin schimbarea deciziei legate de meciul cu Sepsi (fie rejucare, fie 0-3 pentru ambele echipe) sau prin jocul rezultatelor, având un program mai uşor în ultimele etape decât contracandidata din Sf. Gheorghe.

„Mai avem patru meciuri şi vrem să adunăm toate punctele posibile. Toate meciurile sunt echilibrate, iar noi vrem să scoatem rezultate bune şi vom vedea după aceea”, a declarat Nicolo Napoli.

În meciurile disputate pe teren propriu în acest sezon, FC U Craiova a bifat şase victorii, două remize şi cinci înfrângeri, iar cel mai bun marcator al echipei oltene este Yassine Bahassa, cu patru goluri marcate în SuperLiga.

CS Mioveni este ultima în clasament şi ocupă locul 16, cu 18 puncte, la şapte puncte distanţă de ultima poziţie de baraj, pe care se află U Cluj, deşi este neînvinsă în cele cinci partide disputate în 2023.

Nicolae Dică a cucerit nouă puncte de la instalarea ca antrenor principal, după două victorii şi trei remize (înregistrate chiar în ultimele trei meciuri), tot atâtea puncte câte acumulase echipa argeşeană în precedentele 21 de etape.

CS Mioveni are două victorii, trei egaluri şi opt înfrângeri în meciurile disputate în această stagiune în deplasare, iar golgheterul echipei este Bogdan Rusu, cu cinci reuşite, în condiţiile în care acesta a evoluat câteva luni şi pentru FCSB.

În meciul tur, disputat pe 1 octombrie 2022, CS Mioveni şi FC U Craiova au terminat la egalitate, scor 2-2, după golurile marcate de Alexandru Buziuc (5, 29), respectiv, Vlad Achim (11) şi George Ganea (37).

Superbet oferă cota 1,70 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul FC U Craiova - CS Mioveni.

FC U Craiova - CS Mioveni 1

Cotă 1.70


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime