Alain Prost s-a aratat extrem de incantat de parteneriatul sau cu Dacia, cu doar trei zile inainte de startul competitiei automobilistice pe zapada Trophee Andros. Cvadruplul campion in Formula 1 si castigator al Trophee Andros in 2007 si 2008, Prost e increzator.

"Colaborarea cu Dacia este o oportunitate. Am vrut sa continui cu aceasta competitie. Toyota a decis sa se retraga, asa ca a trebuit sa-mi gasesc un nou partener. Dacia imi permite sa-mi gasesc motivatia in cadrul unui proiect nou; un dublu proiect de fapt: de natura sportiva pe de-o parte si de marketing de cealalta parte, cu o strategie reala de grup pentru a duce numele Dacia in fata. Este un proiect castigator pentru ambele parti deoarece suntem siguri ca va functiona", a declarat Alain Prost, pentru publicatia franceza L'Equipe.

Alain Prost va participa in editia 2009/2010 a competitiei automobilistice pe zapada Trophee Andros, din Franta, la volanul unei masini Dacia Duster. Prima din cele sapte etape ale competitiei Trophee Andros va avea loc in 5 decembrie la Val Thorens. Pe parcursul editiei 2009-2010, pilotii vor trece prin Alpe d'Huez si Lans en Vercors.