Ramas fara echipa pentru sezonul 2010 al Marelui Circ, Kimi Raikkonen este foarte aproape de Campionatul Mondial de Raliuri, Citroen fiind o posibila destinatie pentru Ice Man, informeaza Autosport.

Kimi a fost foarte aproape de o revenire la McLaren, dar cele doua parti nu au ajuns la un numitor comun, iar britanicii l-au adus pe Jenson Button, campionul mondial en-titre.

Fara echipa pentru sezonul 2010 (ar mai putea exista doar varianta Mercedes GP pentru finlandez), Raikkonen si-a manifestat in mai multe randuri dorinta de a participa la cursele din WRC.

Citroen si Red Bull (sponsorul principal), sunt in pline discutii in legatura cu inregimentarea fostului pilot Ferrari, ramanand de stabilit daca poate fi vorba de tot sezonul competitional (de 13 runde) sau doar de cateva etape.

O masina Citroen C4 este pregatita pentru Kimi, fostul campion mondial din Formula 1 urmand sa primeasca bolidul cu care Sebastian Loeb a cucerit cununa de lauri in 2009. Demn de mentionat este faptul ca Raikkonen a debutat deja in WRC, in Raliul Finlandei 2009, atunci cand a fost nevoit sa abandoneze.