Monopostul cu care germanul Michael Schumacher a castigat primul sau titlu in Formula 1 a fost scos la licitatie pe Ebay. Modelul Benetton B194 este descris ca fiind in bune conditii de a concura in competitii. Pana acum, aproape 200 de persoane au licitat pentru masina, pretul ajungand la peste 2,6 milioane de euro.

Intretinerea monopostului nu-l va costa prea mult pe cel care va castiga licitatia, deoarece acesta va primi la pachet si mai multe elemente de rezerva, inclusiv doua seturi de roti si un laptop pe care a fost instalat soft-ul pentru configurarea masinii. Caroseria a fost mentinuta in aceleasi conditii ca in 1994, avand chiar si marcile sponsorilor de atunci. Motorul Ford Cosworth V8 a fost redefinit de Langford Performance Engineering. In pozele postate pe internet nu se vad, insa, urmele accidentului lui Schumacher din ultima etapa a sezonului, atunci cand germanul s-a ciocnit cu principalul sau contra-candidat la castigarea titlului mondial, Damon Hill. Ambii au fost descalificati din acea cursa, iar Schumacher a castigat titlul avand un punct in fata lui Hill.

Pentru a evita falsi licitatori, toti cei interesati trebuie sa dea anumite date personale, inclusiv numarul de telefon. Cele aproape 200 de persoane care au licitat pana acum au ridicat pretul monopostului pana la peste 2,6 milioane de euro, licitatia urmand a se incheia in 16 noiembrie. Masina se afla in Toronto iar cel care va castiga va trebui sa plateasca si o suma suplimentara, de 10.000 de euro, reprezentand costurile de transport.