Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a declarat, pentru site-ul oficial al Scuderiei, ca isi doreste ca din urmatorul sezon al Marelui Circ echipele sa alinieze cate trei monoposturi, situatie in care Michael Schumacher ar urma sa concureze, conform dorintei fanilor, din nou pentru peninsulari in Formula 1.

Ideea cu trei monoposturi de fiecare echipa a mai aparut dupa retragerea Honda, atunci cand nicio echipa nu dorea sa umple golul lasat de niponi. Daca propunerea lui Montezemolo se va concretiza, atunci Schumi va bifa o revenire permanenta in Formula 1, nu doar una pe durata accidentarii lui Felipe Massa cum era in momentul de fata.

"Vorbim despre Michael Schumacher. Are 40 de ani, dar inca este de pe o alta planeta. Prefer campionul, chiar daca este matur, unui pilot mediocru, chiar daca este tanar", a precizat Montezemolo.

BMW a anuntat ca nu va mai participa in viitorul sezon al Marelui Circ, in momentul de fata existand un loc disponibil pe grila de start.

"Vrem trei monoposturi pe circuit, unul dintre ele oferindu-l cu mare placere lui Michael Schumacher. Prefer sa vad trei McLaren si trei Renault decat alte echipe", a conchis Montezemolo.

Michael Schumacher a renuntat la revenirea in lumea Formulei 1, dupa o pauza de trei ani, din cauza unei accidentari suferite in luna februarie, vestea provocand o imensa tristete in randul milioanelor de fani ai germanului.