Sebastien Loeb e dispus sa renunte la Campionatul Mondial de Raliuri si sa treaca in banca celor de la Toro Rosso. Cum despartirea echipei de Formula 1 de francezul Sebastien Bourdais e din ce in ce mai aproape, Loeb si-a exprimat dorinta de a-l inlocui. Insa seful de la Citroen Sports, Olivier Quesnel il contrazice: Sa fie clar, Sebastien Loeb nu-l va inlocui pe Bourdais la Toro Rosso.

"As pilota bine in locul lui Sebastien Bourdais. Daca exista un loc pentru mine la Toro Roso, eu sunt dispus chiar si pentru un singur Grand Prix. Sunt 70 de tururi intr-o etapa si fizic eu nu sunt inca pregatit. In raliuri nu-ti trebuie aceeasi conditie ca in F1", s-a confesat Loeb publicatiei L'Equipe.

"Sa fie clar, Sebastien Loeb nu-l va inlocui pe Bourdais la Toro Rosso. Nu ma surprinde deloc faptul ca Loeb vrea sa plece la F1, este un vis de-al lui. Dar nu ar trebui sa viseze", a declarat Olivier Quesnel, seful Citroen Sport.

Potrivit aceleiasi publicatii franceze trecerea lui Loeb in saptamanile urmatoare ar fi destul de complicata. Contractul cu Citroen a cvintuplului campion mondial la raliuri expira abia la sfarsitul sezonului, iar Toro Rosso s-ar putea desparti de Bourdais in urmatoarea etapa, avand nevoie de un nou pilot peste doua saptamani la MP din Ungaria.