Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a dispus de nationala similara a Poloniei, scor 3-2, terminand grupa C pe pozitia a doua, lucru care ii permite sa evolueze in turneul pentru medaliile de bronz.

Daniela Dodean a invins-o pe Natalia Partyka cu 3-2, Elizabeta Samara a dispus de Qian Li cu 3-0, Iulia Necula a pierdut in fata lui Qiai Li cu 3-1, in timp ce Daniela Dodean a adus victoria Romaniei dupa ce a invins-o pe Jie Xu cu 3-2. In partida de dublu, perechea Jie Xu-Natalia Partyka a dispus, scor 3-1, de dublul format din Iulia Necula-Elizabeta Samara.

Castigatoarele celor patru grupe vor evolua intr-un turneu pentru medaliile de aur si de argint (turneul semifinal), in timp ce Romania va intalni, vineri, echipa SUA, iar daca va invinge va intalni una dintre cele doua echipe invinse in turneul semifinal. In eventualitatea in care va triumfa si in aceasta partida, tricolorele isi vor disputa medaliile de bronz contra castigatoarei de pe partea cealalta a tabloului turneului pentru locul trei.