Dorinel Munteanu va conduce echipa Otelul Galati si in urmatorii doi ani. Desi au intampinat probleme in a ajunge la un acord, Munteanu si directorul general Marius Stan au ales sa continue in aceasta formula, fostul international roman urmand a antrena echipa de pe malul Dunarii pana in 2013, inclusiv in primul an al grupraii in Liga Campionilor.

Dorinel MunteanuFoto: Agerpres

"Gata, am ajuns la consens. Dorinel a mai lasat si el din pretentii, am mai plusat si noi la oferta si am batut palma. Asa cum se intampla la o negociere", a declarat Ilie Hagioglu, adjunctul lui Marius Stan, pentru gsp.ro.

"Nu aveam nicio emotie ca vom continua impreuna. Dorinel a facut o treaba foarte buna la Otelul, iar eu sunt adeptul continuitatii. N-am semnat contractul, dar o vom face cand va reveni el la Galati. Chiar daca unii nu ne prevedeau un viitor roz, pot spune ca lucrurile au revenit pe fagasul normal", a confirmat si Marius Stan. (prosport.ro)

"Ma bucur ca am ajuns la un acord cu domnul presedinte si vom semna prelungirea intelegerii actuale. Munca de doi ani depusa la Galati trebuie dusa mai departe si abia astept sa incepem pregatirea de vara", a mentionat si Dorinel Munteanu.

Aflat pe banca tehnica a Otelului Galati din 2009, Dorinel Munteanu a reusit sa castige in acest sezon campionatul cu echipa moldoveana si sa califice in premiera clubul in Liga Campionilor.