Manchester City este aproape de a depasi recordul de bani platiti in schimbul unui fotbalist, formatia din Premier League oferind 180 de milioane de euro pentru a-si asigura semnatura lui Cristiano Ronaldo, informeaza AS. Informatia poate fi gasita si in presa britanica, acolo unde The Sun precizeaza ca Realul ar fi de acord cu aceasta mutare, mai ales in conditiile in care relatiile dintre atacant si Jose Mourinho s-au racit in ultimul timp.

Cristiano Ronaldo Foto: Reuters

Manchester City vrea cu orice pret sa domine Europa, iar marea miscare a perioadei de transferuri din vara acestui an ar putea fi aducerea lui Cristiano Ronaldo.

Seicii au foame de trofee, iar Ronaldo ar putea fi garantia unui sezon de vis in Champions League. Formatia din Premier League ofera 180 de milioane de euro pentru atacantul lusitan.

Fotbalistul este ademenit cu un salariu de 350.000 de euro pe saptamana, dupa cum informeaza The Sun. Angajamentul propus jucatorului se intinde pe cinci sezoane. In aceste conditii, costurile totale ale tranzactiei (salariu + suma de transfer) s-ar situa la aproximativ 250 de milioane de euro.

Ronaldo a sosit la Real de la Manchester United, in schimbul a 96 de milioane de euro, un record absolut in fotbal. Daca se va realiza, transferul ar reprezenta o mare lovitura pentru United (Ronaldo, un fost simbol pe Old Trafford, ar ajunge la marea rivala City).