Infrangerea de marti seara din meciul cu Sportul Studentesc i-a fost "fatala" antrenorului Rapidului, Marius Sumudica. Tehnicianul si conducerea clubului au ajuns, miercuri, la un acord pentru rezilierea contractului, Sumudica luandu-si la revedere de la jucatorii sai.

Marius Sumudica Foto: HotNews / DP

Update: Aflat la baza Pro Rapid, Marius Sumudica s-a despartit, miercuri, de jucatorii sai, dupa ce a fost anuntat de presedintele Dinu Gheorghe ca Rapid nu mai are nevoie de serviciile sale.

"In aceasta dupa-amiaza, la orele 15.00-16.00 o sa ne intalnim cu Marius Sumudica si Dinu Gheorghe la Pro Rapid pentru rezilierea de comun acord a contractului, iar antrenamentul de la ora 17.00 o sa-l conduca cineva din staff-ul tehnic. Oricum, este doar o refacere, nu este ceva complicat", a declarat George Copos, citat de Mediafax.

"Din punctul meu de vedere trebuie sa oprim colaborarea cu Sumudica. Nu stiu daca domnul Dinu este pentru sau impotriva demiterii antrenorului, dar pentru binele echipei, al jucatorilor si chiar al lui Marius Sumudica, trebuie sa ne oprim aici. Intrerupem colaborarea si o facem si pentru Sumi, deoarece si pentru el stresul e foarte mare. Pune mult suflet, se consuma, asa ca de la meciurile viitoare il invitam sa vina sa stea in tribuna alaturi de noi", a adaugat Copos.

"Marius Sumudica va fi un mare antrenor, dar mai tarziu, acum la Rapid a incercat, a pus mult suflet, pasiune, dar rezultatele nu au venit. Aceasta echipa a Rapidului, cu jucatorii pe care ii are, trebuia acum sa fie fluierand pe primul loc. E momentul sa punem capat acestei relatii pentru ca jocul echipei a coborat foarte mult. Marti seara am zis ca mor de inima".

Primele nume vehiculate pentru a-l inlocui pe Sumudica au fost Mircea Rednic si Cristian Pustai, insa Copos a mentionat ca nu au stabilit inca: "Nu stiu deocamdata, nu pot sa avansez niciun nume. Il astept pe domul Dinu sa vedem ce solutii de antrenor propune. Cosmin Contra este liber, de Viorel Moldovan am inteles ca ar fi prin SUA. Nu imi dau seama cate solutii avem in momentul de fata".