Fost mare jucator al catalanilor, Johan Cruyff trage un semnal de alarma inainte de partida dintre Barcelona si Sahtior, din Champions League. Olandezul crede ca echipa campioana a Ucrainei este in stare sa furnizeze surpriza si sa lase formatia blau-grana in afara Champions League. "Mircea Lucescu este un veteran expert, a reusit sa-i dea echipei cel mai important lucru: echilibrul. Semifinala Barcelona - Real este in pericol din cauza lui Sahtior", a precizat Cruyff.

Mircea Lucescu Foto: Reuters

Semifinala Barca - Real, in pericol din cauza lui Lucescu

"Toata lumea vorbeste de o semifinala Real - Barcelona, in ceea ce ma priveste, sunt sigur ca "albii" se vor califica in dauna lui Tottenham. In legatura cu Barca am unele dubii, lucrurile nu-mi sunt atat de clare. De ce? Pentru ca am incredere in Sahtior. Este o echipa cu mult talent si calitate. Consider ca Tottenham este sub Sahtior, campioana Ucrainei este mult mai periculoasa".

Sahtior, o echipa unica

"As putea spune ca formatia din Donetk este unica. Jucatorii isi cunosc foarte bine rolurile, au fotbalisti de certa valoare. Brazilienii isi fac treaba bine la mijlocul terenului si in atac, iar croatul Srna este o extrema veritabila".

Mircea Lucescu: Un expert

"Veteran si expert, Mircea Lucescu a gasit la Sahtior cel mai important lucru: echilibrul. Aceasta echipa este cu mult mai buna decat acum un an sau doi. Pentru a se califica in semifinale, Barcelona trebuie sa munceasca enorm, poate cel mai mult dintre toate echipele din sferturi", a declarat Johan Cruyff pentru El Periodico.

Partida tur dintre Barcelona si Sahtior se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe Nou Camp. Disputa va fi in direct pe TVR 1 si Live Text pe HotNews.ro.