Suspect de amigdalita, Adrian Mutu i-a linistit pe suporterii romani inainte de plecarea catre Bosnia: "Sunt bine", a precizat pe aeroportul "Henri Coanda" atacantul Fiorentinei. Romania a decolat, joi dupa amiaza, catre Zenica cu gandul doar la victorie. Partida Bosnia - Romania va avea loc, sambata, de la ora 20.15, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.

Adrian MutuFoto: Hotnews

"Sunt bine", s-a multumit sa precizeze Mutu inainte de decolarea catre Bosnia. Fotbalistul nu a participat la antrenamentul tricolorilor de joi, din cauza unei puternice raceli.

"Mutu e bine, a fost putin racit, dar poate juca. Medicii echipei mi-au transmis ca Mutu o sa fie bine. Trebuie sa faca tot posibilul sa ne ajute in acest meci cu Bosnia, pentru ca de aceasta partida depinde in mare masura calificarea noastra la turneul final", a declarat Ionut Lupescu, directorul general al FRF.

Conform presei din Bosnia, primul 11 al adversarilor de sambata este urmatorul:

Hasagic - Mujdza, Mravac, Spahic, Lulic - Rahimic, Misimovic, Pjanic, Medunjanin - Dzeko, Ibisevic.

Clasamentul Grupei D inainte de meciul Bosnia - Romania:

1. Franta 9 puncte (+5)

2. Belarus 8 puncte (+3)

3. Albania 5 puncte (-1)

4. Bosnia 4 puncte (+1)

5. Romania 2 puncte (-2)

6. Luxemburg 1 punct (-6).

Partida dintre Bosnia si Romania va avea loc, sambata, de la ora 20.15, la Zenica, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.