Federatia Franceza de Fotbal nu are simtul umorului. De acest lucru s-a convins si presedintele unei echipe mici din Franta, care i-a trimis o scrisoare argentinianului Lionel Messi, incercand sa-l convinga sa se transfere la echipa sa, insa in locul "Balonului de Aur" s-a ales cu o suspendare de sase luni.

Lionel Messi "rateaza" transferul la FC BorneFoto: Reuters

Dupa o seara petrecuta alaturi de prietenii sai, presedintele echipei FC Borne, din a doua divizie regionala din Franta, a hotarat ca solutia atacului formatiei sale este Lionel Messi. Oficialul Cedric Enjolras a trecut la actiune si i-a scris o scrisoare lui Lionel Messi, incercand sa-l aduca la clubul dintr-un sat cu 400 de locuitori din Haute-Loire (Auvergne).

Din nefericire, jucatorul Barcelonei nu a primit niciodata scrisoarea, pentru ca ea a fost interceptata de catre Federatia Franceza de Fotbal, care nu a gustat gluma presedintelui si l-a suspendat pentru sase luni, informeaza publicatia La Montagne.

Resemnat ca va trebui sa dispute restul campionatului fara starul argentinian in echipa, presedintele francez isi pastreaza zambetul pe buze, avand insa un singur regret: ca Federatia Franceza nu are simtul umorului.