Galatasaray a pierdut inca o partida in prima liga din Turcia, echipa Cim Bom fiind invinsa cu 3-1 de Istanbul Buyuksehir. Rezultatul l-a nemultumit pe Adnan Polat, presedintele gruparii, acesta tinandu-i pe jucatori si pe antrenori intr-o sedinta maraton de peste sase ore. "Ati devenit cea mai slaba echipa din istoria clubului Galatasaray. Sa va fie rusine", a precizat oficialul turc. Soarta lui Gica Hagi depinde de partida cu Gaziantepspor, din Cupa Turciei.

Gica HagiFoto: AGERPRES

"Va felicit pe toti pentru ca ati devenit cea mai slaba echipa din istoria clubului Galatasaray. Asta este recompensa pentru toate eforturile facute? Sa va fie rusine. Printre voi se afla unii care parca au fost scosi cu forta pe teren. Noi stim sa le luam tricoul celor care nu il merita. O sa vedeti. Ori duceti Cupa Turciei la muzeul clubului, ori suferiti cu totii consecintele" - Adnan Polat pentru Star (conform Mediafax).

Bogdan Stancu si Culio, certati

"Sutezi (nr. Bogdan Stancu) din orice pozitie, nu te uiti nici in stanga nici in dreapta. Nu te uiti daca vreun coleg se afla intr-o pozitie mai buna, ca sa ii pasezi. Hagi a spus despre tine (nr. Juan Culio) ca faci cat zece Misimovic. Dar tu te gandesti doar sa sutezi pe poarta. Mai joaca putin si pentru echipa", a precizat Polat in legatura cu evolutiile jucatorilor Bogdan Stancu si Juan Culio.

Soarta lui Hagi depinde de meciul cu Gaziantepspor

Nemultumit de jocul echipei, Adnan Polat se gandeste sa-l inlocuiasca pe Gica Hagi din postul de antrenor principal, soarta tehnicianului roman depinzand de meciul cu Gaziantepspor, din Cupa Turciei. Disputa va avea loc, miercuri, pe terenul Galatei. In tur, Gaziantepspor s-a impus cu 3-2.

Dupa 1-3 pe terenul lui Istanbul Buyuksehir, Galatasaray se afla pe locul 10 in clasament, cu 33 de puncte. Fenerbahce este liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Trabzonspor (51 de puncte, diferenta se face la golaveraj).