Marseille si Manchester au incheiat fara gol partida tur contand pentru optimile Champions League, rezultatul facandu-i pe englezi favoriti la calificare. "Sunt dezamagit ca nu am marcat. Nu a fost un meci prea spectaculos", a declarat Sir Alex Ferguson dupa partida de pe Stade Velodrome.

Remiza intre Marseille si ManchesterFoto: Reuters

"Este foarte important ca nu am primit gol pe propriul teren, dar cu toate acestea ii avertizez pe baietii mei ca returul va arata cu totul altfel. Au avut ceva absente (nr. Manchester), iar acest lucru s-a simtit. United este favorita la calificare" - Didier Deschamps.

"Este un rezultat bun, dar sunt dezamagit ca nu am marcat. Este un rezultat just. Sunt multumit de prestatia fundasilor centrali. Nu a fost un meci prea spectaculos pentru spectatori. Marseille a presat mult si nu ne-a permis sa ne facem jocul" - Alex Ferguson.

Marseille: Mandanda - Fanni, Mbia, S. Diawara, Heinze - Lucho Gonzalez, E. Cisse (70 Ben. Cheyrou), Kabore - Remy (79 Valbuena), Brandao, A. Ayew. Antrenor Didier Deschamps

Manchester: Van der Sar - O'Shea, Vidici, Smalling, Evra - Fletcher, Carrick, Gibson (73 Scholes), Nani - Rooney, Berbatov. Antrenor Alex Ferguson.

Statistica partidei Marseille - Manchester:

Suturi pe poarta: 2-2

Suturi spre poarta: 3-2

Cornere: 5-2

Posesie: 49%-51%

Faulturi comise: 9-14

Cartonase galbene: 0-0

Cartonase rosii:0-0.

Vezi aici rezumatul partidei Marseille - Manchester 0-0.