Suspendat si scos de pe lista de transferuri dupa repetatele acte de insubordonare fata de Fiorentina, internationalul roman Adrian Mutu spera sa i se mai acorde o sansa pentru a putea juca din nou in tricoul viola. Dorit de mai multe echipe din Italia si chiar de americanii de la Los Angeles Galaxy, Mutu a declarat ca vrea sa ramana la clubul din Florenta si sa auda din nou fanii cantand in cor "Il fenomeno".

Mutu vrea din nou la nationala Foto: AGERPRES

"Am o singura dorinta: sa joc din nou. Imi lipseste foarte mult fotbalul, sunt atat de pasionat de acest sport. Vreau sa ma intorc si sa joc in tricoul Fiorentinei, vreau sa aud din nou fanii strigand "Il fenomeno", sa ma duc in fata tribunelor si sa ma bucur pentru un gol", a declarat Mutu, intr-o conversatie cu Pietro Vuturo, realizatorul emisiunii "Viola nel Cuore" de la Radio Blu, citat de violanews.com.

"Toti fanii Fiorentinei sunt in inima mea. Nu voi vorbi despre ceea ce s-a intamplat in afara terenului de joc. Poate am cerut scuze doar unora, dar stiu ca nu este nevoie sa-mi cer scuze si in fata suporterilor deoarece ei inteleg intotdeauna, m-au inteles in toate momentele dificile si m-au iertat. Am speranta ca mai am inca o sansa sa joc in tricoul Fiorentinei, numai si numai in tricoul viola", a adaugat internationalul roman.

Ruptura dintre Fiorentina si Adrian Mutu s-a produs la inceputul anului, atunci cand atacantul roman a parasit antrenamentul echipei fara a da vreo explicatie, furios pe faptul ca oficialii clubului nu il imprumuta gratis la Cesena. "Mutu este acum un capitol inchis pentru totdeauna", a declarat atunci presedintele Andrea Della Vale, oficialul anuntand si ca Fiorentina il va actiona in judecata pe jucatorul roman.