Bayern Munchen are nevoie de un singur punct din urmatoarele trei meciuri ale Grupei E a Ligii Campionilor pentru a-si asigura prezenta in optimile de finala ale competitiei. CFR Cluj le poate amana insa, miercuri, calificarea nemtilor, profitand de absentele importante din echipa lui Louis van Gaal.

Cu trei victorii din tot atatea posibile, Bayern e liderul Grupei E din Liga Campionilor. In cazul in care nemtii inving miercuri la Cluj, pot inregistra un record al clubului deoarece Bayern nu a mai castigat niciodata primele patru meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor.

In mansa tur, Bayern s-a impus cu 3-2 in fata clujenilor, romanii fiind insa urmariti de ghinion. CFR a inscris de doua ori in propria poarta si a ratat sansa de a inregistra un rezultat istoric pe Allianz Arena. In frunte cu Traore, clujenii au fost periculosi in fata portii lui Butt, de aceea nemtii indeamna acum la precautie.

"Trebuie sa fim atenti. Am vazut cat de periculosi pot fi daca nu suntem concentrati 100%", a declarat Philipp Lahm. "Mergem sa castigam, dar trebuie sa fim atenti. Cluj este o echipa care este deseori subestimata", a mentionat si atacantul Mario Gomez.

Thomas Mueller a subliniat importanta unei victorii la Cluj: "Ar fi perfect daca am invinge la Cluj si ne-am califica in optimi de acum, deoarece am putea sa ne concentram mai mult asupra campionatului intern".

De cealalta parte, jucatorul Clujului, Juan Emmanuel Culio, crede intr-un rezultat pozitiv al echipei sale. "Bineinteles ca CFR poate invinge. Noi trebuie sa ne facem jocul, sa inscriem si cu putin noroc putem castiga. Am avut foarte mult ghinion la meciul cu Roma, cand am fi putut castiga. Bayern este cu siguranta favorita grupei si e mai mult ca sigur ca va veni la Cluj sa castige, nu sa viziteze orasul", a declarat Culio, citat de AP.

Interesul clujenilor pentru meciul cu Bayern este ridicat, clubul ardelean anuntand, cu o zi inainte de meci, vanzarea a 12.000 de bilete.

Echipe probabile:

CFR Cluj: Stancioiu; Panin, Cadu, Alcantara, Rada; Dica, De Zerbi, Piccolo, Culio; Bastos, Traore

Bayern: Butt; Lahm, van Buyten, Demichelis, Pranjic; Ottl, Tymoschtschuk; Muller, Schweinsteiger, Kroos; Gomez

Arbitru: Serge Gumienny (Belgia)