Echipa nationala de tineret a Romaniei va intalni Anglia in barajul de accedere la Campionatul European Under 21 din 2011, baietii lui Emil Sandoi urmand sa dea piept cu una dintre fortele Batranului Continent. Dubla va avea loc in zilele de 9 si 13 octombrie.

Emil SandoiFoto: AGERPRES

"Inca de dinainte de tragerea la sorti am spus ca indiferent de adversar calificarea se joaca. E greu de spus la nivelul asta ca as fi preferat o anume formatie si ca nu mi-as fi dorit sa jucam cu o alta. Trebuie sa recunoastem ca echipa Angliei e o forta, e o echipa redutabila, avand in vedere campionatul Angliei, dar asta nu inseamna ca nu avem sanse.

Eu am mare incredere in echipa noastra, in baieti. Avem o luna de zile la dispozitie sa stabilim toate detaliile, sa clarificam o strategie, in plus mai este foarte important ca jucatorii sa fie apti si sunt convins ca vom face doua partide foarte bune" - Emil Sandoi (Mediafax).

Iata programul complet al barajului:

Olanda - Ucraina

Anglia - Romania

Spania - Croatia

Olanda - Ucraina

Islanda - Scotia

Elvetia - Suedia

Belarus - Italia

Cehia - Grecia.

Campionatul European Under 21 se va desfasura in luna iunie a anului 2011, turneul final fiind gazduit de Danemarca (in orasele Viborg, Herning, Aarhus si Aalborg). Tricolorii au fost prezenti la Euro doar la editia din 1998, atunci cand Romania a fost tara gazda (echipa era pregatita de Victor Piturca).