Mircea Lucescu lauda atitudinea tricolorilor din partida cu Belarusul (scor 0-0), tehnicianul celor de la Sahtior fiind de parere ca Romania a avut o organizare buna in disputa de la Minsk. "Antrenorul pregateste echipa pana la 20 de metri, dupa aceea apare calitatea jucatorilor. Razvan are nevoie de timp", a precizat Lucescu senior.

Mircea Lucescu, increzator in calitatile de antrenor ale fiului sau.Foto: AGERPRES

"Am avut o foarte buna organizare, echipa Belarusului nu ne-a pus nici o problema! Trebuie apreciat ca adversarii nici nu trag la poarta noastra! Am facut presing, am alergat, asta inseamna fotbalul din ziua de azi. Antrenorul pregateste echipa pana la 20 de metri, dupa aceea apare calitatea jucatorilor. Acelasi lucru l-as fi spus si daca era alt antrenor. Mai sunt foarte multe meciuri de jucat. O sa vedeti ca si Bosnia si Franţa vor ajunge foarte greu la poarta noastra.

Avem probleme in atac, nu avem un Hagi, un Ilie Dumitrescu sau un Raducioiu care sa dea calitate echipei. Pentru a exersa atacul, Razvan are nevoie de timp. In trei zile nu se rezolva problemele! Mutu a disparut de foarte mult timp, trebuie ca el sa joace. Nu mai e fotbalistul care era acum trei sau patru ani!

E o presiune imensa in jurul echipei, Razvan are dreptate cand spune asta! Sunt oameni care nu trebuie sa discute despre "nationala"! Razvan are nevoie de timp sa construiasca, a inceput o munca noua, e un antrenor tanar, care a facut performanta la cluburi!", a declarat Mircea Lucescu la gsptv.