Zenit Sankt Petersburg a sosit, in cursul zilei de luni, in Romania, pe aeroportul Henri Coanda. Rusii vor intalni (marti, de la ora 20:30) pe Unirea Urziceni in turul trei preliminar al Champions League. Echipa lui Luciano Spaletti este increzatoare in sansele de a merge mai departe, in timp ce Unirea spera sa produca surpriza.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Iata lotul deplasat de Zenit pentru partida cu Unirea Urziceni: Viaceslav Malafeev, Dmitri Borodin, Iuri Jevnov - portari, Aleksandr Aniukov, Fernando Meira, Tomas Hubocan, Nikolas Lombaerts, Igor Ceminava - fundasi, Igor Denisov, Konstantin Zirianov, Roman Sirokov, Alessandro Rosina, Szabolcs Huszti, Vladimir Bistrov, Viktor Faizulin, Aleksei Ionov, Miguel Danny - mijlocasi, Aleksandr Kerjakov, Maksim Kannunikov - atacanti.

"Sunt increzator ca putem castiga meciul cu Unirea. Nu stim foarte multe lucruri despre ei" - Iuri Jevnov, portar Zenit.

"Unirea este cel mai complex si dificil adversar dintre toti cei cu care puteam juca in aceasta faza. Romanii joaca tare, practica un fotbal disciplinat. Anul trecut au aratat destul de bine in grupele Ligii Campionilor. Au invins in deplasare pe Glasgow Rangers, acasa au trecut de FC Sevilla - Viktor Fayzulin, mijlocas Zenit (Mediafax).

"Ne vom trata adversarul cu maxima seriozitate. Va fi o dubla grea, dar speram sa mergem mai departe", a declarat Spaletti in legatura cu confruntarea cu Urziceniul.

Partida dintre Unirea Urziceni si Zenit Sankt Petersburg se va disputa, marti, de la ora 20.30, pe Stadionul Steaua. Pana in acest moment, nicio televiziune nu s-a aratat interesata de a transmite disputa din Champions League. Returul va avea loc in data de 4 august, la Sankt Petersburg.