Campioana CFR Cluj a debutat in noul sezon al Ligii 1 cu o remiza alba in fata Universitatii Craiova, intr-o partida in care Kone si compania nu au reusit sa-i puna probleme lui Silviu Lung Jr. Oltenii au fost cei care au avut cele mai mari ocazii ale partidei, prin Mihai Costea.

Craiova revine pe "Ion Oblemenco"Foto: Agerpres

CFR Cluj a tinut de minge in prima repriza, insa fara a-si crea ocazii prea mari la poarta lui Lung Jr. Craiova nu a riscat nimic, a asteptat greseala adversarului, bazandu-se pe contra-atac. Oltenii au fost cei in contul carora au fost inregistrate cele mai mari sanse din prima repriza, ambele avandu-i in prim-plan pe Gargorov si Mihai Costea. Repriza a doua nu a aratat prea multe faze la niciuna dintre porti, CFR continuand sa stea departe de poarta adversa.

Aurel Ticleanu (Universitatea Craiova): "Asa cum ne asteptam a fost un meci dificil. ii felicit pe baietii mei pentru felul in care s-au daruit. Am fost superiori si noi am fost cei care au avut ocaziile mai mari". (Digisport)

Iuliu Muresan (CFR Cluj): "E un punct important pentru noi avand in vedere modul in care am jucat, in conditiile acelea. E bine ca nu am pierdut meciul. Jocul echipei a lasat mult de dorit, in primul rand din cauza caldurii". (Digisport)

Echipe de start:

Universitatea Craiova (antrenor Aurel Ticleanu): Lung Jr., Ciuca, Iliev, Gaman, Dananae, Gargorov, Prepelita, Dilevski, Barboianu, Dina, M. Costea

CFR Cluj (antrenor Andrea Mandorlini): Nuno Claro, Panin, Cadu, Piccolo, Edimar, Kivuvu, Muresan, E. Dica, Kone, Bjelanovic, Deac