Steaua lui Victor Piturca a inregistrat a cincea victorie consecutiva in meciurile de pregatire. Dupa ce i-a invins pe grecii de la Olympiakos, ros-albastrii au inregistrat duminica un nou succes, in fata celor de la Ferencvaros Budapesta. Campioana CFR a pierdut primul meci din cantonamentul austriac, fiind invinsa cu 4-2 de Slavia Praga.

Steaua - Ferencvaros 1-0

Romeo Surdu a adus victoria Stelei in cel de-al cincilea meci amical al verii, inscriind singurul gol al partidei cu Ferencvaros. Victor Piturca a aliniat la start urmatorul 11: Lungu, Todorov, Martinovic, Geraldo, Filip, Bicfalvi, Nastasie, Ionescu, Lazar, Toja, Surdu. Tehnicianul ros-albastru i-a mai introdus pe teren pe Mustata, Radut, Kapetanos, Gardos, Pacurar si Vlad Rusu

Rezultatele Stelei in amicale: 1-0 Viktoria Plezn, 2-0 Apoel Nicosia, 4-1 Zaglebie si 1-0 Olympiakos.

CFR Cluj - Slavia Praga 2-4

CFR Cluj a fost invinsa cu 4-2 de Slavia Praga, dupa ce a fost condusa cu 2-0 la pauza. Lacina Traore a fost cel care a reusit golurile echipei romane. Mandorlini a trimis pe teren urmatorul 11: Stancioiu, Tony, Veloso, Piccolo, Alcantara, Cadu, Deac, Dani, Bjelanovic, Dica, Kone, pe durata partidei introducandu-i si pe Nuno Claro, Panin, Diogo, Edimar, Rada, Muresan, Culio, Kivuvu, Bud, Hora, Traore.

In celelalte trei amicale, CFR a invins pe Grodig (5-3), Hallwang (4-0) si Anderlecht (3-0).