Serbia a parasit cu capul in pamant terenul de joc dupa ce a fost invinsa cu 1-0 de Ghana, infrangere pe care formatia europeana a pus-o pe seama ghinionului. "O singura greseala a decis scorul final", a declarat la finalul partidei Radomir Antic, in timp ce Pantelic a replicat ca selectionata Ghanei a fost mai norocoasa.

Ghanezii multumesc Divinitatii pentru victorieFoto: Reuters

​"Nu pot sa spun ca ne-a fost frica, dar e normal sa existe o anumita tensiune. Am fost doua echipe egale, dar o greseala a decis scorul final. Inaintea acelei faze noi am avut sansa de a inscrie din cateva actiuni", a declarat Radomir Antic.

Intrebat ce parere are de faptul ca Serbia a jucat mai bine in zece oameni, selectionerul Antic a replicat: "Respect parerile tuturor, dar eu cred ca am jucat corect si in prima repriza. Bineinteles, ultima impresie este una negativa, dar nu este deloc reala. Pentru noi este o lovitura mare, dar mai raman doua meciuri. Trebuie sa tragem linie si sa ne concentram asupra Germaniei si Australiei. Kuzmanovic a plans la finalul partidei, iar acest lucru arata cat de mult tinem la un inceput bun. Din pacate nu am debutat asa cum ne-am dorit, dar ne vom canaliza energiile asupra urmatoarelor meciuri", a adaugat tehnicianul sarb.

Pantelic (Serbia): "Cartonasul rosu si penalty-ul au fost momentele tragice, dar trebuie sa felicitam Ghana. Noi nu ne-am folosit de sansele avute si Ghana intr-un fel a fost mai norocoasa".

Gyan (Ghana): "Am fost norocos ca am putut sa marchez acel gol. E foarte important ca am castigat acest meci si prin bunavointa lui Dumnezeu am obtinut cele trei puncte".

Ayew (Ghana): "A fost un meci dificl, dar am vrut sa castigam pentru a-l face pe antrenorul nostru fericit deoarece jucam impotriva tarii sale. Acesta este doar inceputul pentru ca noi vom face totul pentru ca Africa sa fie mandra. Jucatorii mai experimentati ca Appiah si Muntari au ajutat jucatorii mai tineri ca mine, chiar daca au fost pe banca. Ne-au dat foarte multa incredere".