VIDEO Yordan Todorov, primul transfer al Stelei

de A.I.     HotNews.ro
Joi, 10 iunie 2010, 10:34 Sport | Fotbal

Yordan Todorov, la Steaua
Foto: Captura Youtube.com
​Yordan Todorov este prima mutare a Stelei pentru noua editie de campionat, bulgarul venind in Ghencea din postura de jucator liber de contract, informeaza gsp. Fundasul a trecut pe la TSKA Sofia, iar ultima sa echipa a fost Lokomotiv Plovdiv.

In varsta de 28 de ani, jucatorul este vazut ca un inlocuitor pentru polonezul Pawel Golanski.

De-a lungul timpului, Todorov a mai fost dorit de Unirea Urziceni, Hoffenheim si Beitar Ierusalim. Cuvinte de lauda la adresa fundasului dreapta (poate juca si mijlocas dreapta) a avut si Ioan Andone, acesta observandu-l pe fotbalist in perioada in care a pregatit pe TSKA Sofia.  

Yordan Todorov, cariera:

Maritsa Plovdiv (1998-2000)
Chernomorets Burgas (2000-2003)
TSKA Sofia (2003-2010)/ a castigat trei titluri de campion
Lokomotiv Plovdiv (2010).

Trofee castigate:
- 3 titluri de campion al Bulgariei cu TSKA (2003, 2005, 2008)
- Supercupa Bulgariei de doua ori cu TSKA (2006, 2008).

A bifat noua prezente pentru nationala Bulgariei, reusind si doua goluri.

Vezi aici golul marcat de Todorov impotriva lui Leverkusen:




Citeste mai multe despre   



















1542 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    todoov (Joi, 10 iunie 2010, 11:16)

    fabregas [anonim]

    o luam de la capat? jucatori liberi de contract? vai de Steaua!!!
    • 0 (0 voturi)    
      CFR CLUJ e mandria fotbalului romanesc ... (Joi, 10 iunie 2010, 19:46)

      Motanu [anonim] i-a raspuns lui fabregas

      ...deoarece in ultimele 3 sezoane a luat 2 titluri,3 cupa si o supercupa !!! In timp ce ,,oierii ciobanului'' nu au mai castigat un trofeu din 2006" !!!
      • 0 (0 voturi)    
        mai usor cu pianul pe scari ... (Joi, 10 iunie 2010, 21:55)

        Un stelist [anonim] i-a raspuns lui Motanu

        Palmares
        • Cupa Campionilor Europeni: 1
        o 1985-86 - 7 mai 1986 - Steaua Bucureşti vs. FC Barcelona - 2-0 - Stadionul Ramón Sánchez Pizjuán , Sevilla
        • Finalista Cupei Campionilor Europeni: 1
        o 1988-89 - AC Milan vs. Steaua Bucureşti - 4-0 - Stadionul Camp Nou, Barcelona
        • Semifinalista Cupei Campionilor Europeni: 1
        o 1986-87 - Steaua Bucureşti vs. S.L. Benfica - 0-0, 0-2
        • Semifinalista Cupei UEFA:1
        o 2005-06 - Steaua Bucureşti vs. Middlesbrough - 1-0, 2-4
        • Supercupa Europei: 1
        o 1986 - Steaua Bucureşti vs. Dinamo Kiev - 1-0 - Stadionul Stade Louis II, Monaco
        • Finalista Cupei Intercontinentale: 1
        o 1985/1986 - Steaua Bucureşti vs. River Plate - 0-1 - Stadionul National Stadium, Tokyo
        • Liga 1: 23
        o 1951, 1952, 1953, 1956, 1959-60, 1960-61, 1967-68, 1975-76, 1977-78, 1984-85, 1985-86, 1986-87, 1987-88, 1988-89, 1992-93,1993-94, 1994-95, 1995-96, 1996-97, 1997-98, 2000-01, 2004-05, 2005-06
        • Cupa României: 20
        o 1948–49, 1950, 1951, 1952, 1955, 1961–62, 1965–66, 1966–67, 1968–69, 1969–70, 1970–71, 1975–76, 1978–79, 1984–85, 1986–87, 1987–88, 1988–89, 1991–92, 1995–96, 1996–97, 1998–99
        • Supercupa României: 5
        o 1993/1994; 1994/1995; 1997/1998; 2000/2001; 2005/2006
        • 0 (0 voturi)    
          Bravo...cu statistica asta i-ai inchis gura!!! (Vineri, 11 iunie 2010, 18:09)

          Florin [anonim] i-a raspuns lui Un stelist

          Asa, linisteste-i...nu vor avea performantele Stelei 50 de ani de aici...incolo, toate echipele romanesti la un loc!!! Este de apreciat ce a facut CFR...dar atat, nimic mai mult!!!


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri