Antrenorul Ladislau Boloni a fost absolvit de orice vina de catre Comisia de Control a Uniunii Belgiene de Fotbal (URBSFA), dupa ce in noiembrie 2009, pe cand antrena pe Standard Liege, a incalcat procedura antidoping, impiedicand un oficial al comisiei sa ia probe unor jucatori. Daca era gasit vinovat, Boloni risca o pedeapsa cu inchisoarea intre sase luni si cinci ani.

"Comisia de Control a Uniunii Belgiene de Fotbal l-a achitat miercuri seara pe Laszlo Boloni, fostul antrenor al echipei Standard", informeaza publicatia Derniere Heure.

In 21 noiembrie 2009, Boloni l-a impiedicat pe comisarul antidoping Geert Bocquesa-i testeze pe cativa dintre jucatorii lui Standard, dupa meciul echipei sale cu La Gantoise, antrenorul roman dandu-l afara din vestiar pe reprezentatul comisiei. In cele din urma controlul a fost efectuat, dar Comunitatea flamanda a hotarat sa reclame gestul lui Boloni.

Ladislau Boloni nu mai este antrenorul formatiei Standard Liege, tehnicianul roman demisionand in 10 februarie 2010, dupa o serie de rezultate slabe ale echipei.