Cu toate ca a fost demis in urma cu cateva zile, Ladislau Boloni este inca iubit la Liege, suporterii lui Standard scandand numele antrenorului roman la partida cu Westerlo, contand pentru etapa cu numarul XXVI din Jupiler League. Gazdele au castigat cu 1-0, iar inlocuitorul lui Boloni, Dominique D'Onofrio, a fost fluierat.

Numele lui Ladislau Boloni a fost scandat de mai multe ori pe durata partidei dintre Standard si Westerlo (din weekendul trecut), jurnalistii de la "La Dernier Heure" vorbind despre faptul ca romanul este un personaj iubit la Liege.

Standard s-a impus cu 1-0, gratie reusitei lui Sebastian Pocognoli (88'), iar D'Onofrio a fost apostrofat chiar si in momentul in care a facut schimbari.

"Boloni este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut Standard. Pacat ca a fost indepartat", a declarat unul dintre suporterii belgieni, citati de La Dernier Heure.

Ladislau Boloni a reusit sa castige campionatul si Supercupa Belgiei cu Standard, antrenorul roman fiind indragit rapid de suporterii echipei din Liege. Dupa un parcurs mai putin reusit in campionat (in ultimele luni), fostul selectioner al Romaniei a fost indepartat de conducere.

In alta ordine de idei, patru dispute au fost amanate din cauza caderilor masive de zapada din Belgia. Lider in Jupiler League ramane Anderlecht (54 puncte), in timp ce Standard se afla la 16 lungimi distanta.

Clasament:

1 Anderlecht - 54 de puncte (23 de partide)

2 FC Bruges - 47 pct (24 partide)

3 La Gantoise - 42 pct (24 partide)

4 Standard - 38 pct (24 partide)

5 Zulte-Waregem - 37 pct (23 patide)

6 Courtrai - 37 pct (24 partide).