Nemultumiti de parteneriatul cu austriecii de la Bwin, italienii de la AC Milan s-au reorientat, formatia din Serie A semnand o intelegere cu Emirates Airlines in urma careia va incasa 50 de milioane de euro in urmatoarele patru sezoane, informeaza Reuters.

Contractul dintre cele doua parti intra in vigoare incepand cu vara acestui an (luna iulie) si va tine pana in iunie 2014 (cu dreptul de prelungire daca cele doua parti vor fi multumite).

Proprietate a guvernului din Dubai, Emirates Airlines va aparea pe tricourile uneia dintre cele mai importante echipe din lume, milanezii impunandu-se in Champions League de sapte ori (sunt depasiti doar de Real Madrid - 9 trofee).

Emirates este sponsorul stadionului celor de la Arsenal, compania fiind implicata activ in fotbalul mondial.

Interesant este faptul ca presa italiana vorbeste despre o implicare mult mai importanta a arabilor, nefiind exclusa ideea conform careia seicul Al-Maktoum va prelua actiuni la formatia lombarda.

"Aceasta intelegere poate fi transformata in curand in mult mai mult. Prietenia poate deveni dragoste, sau poate ramane numai prietenie", au precizat oficiali ai milanezilor, citati de Reuters.

Fly Emirates va lua locul lui Bwin pe tricourile Milanului, austriecii urmand sa incheie intelegerea cu rosso-nerii in vara acestui an (Bwin aducea venituri de aproximativ 10 milioane de euro pe sezon echipei italiene).

Seicul Al-Maktoum nu este un personaj strain de San Siro, omul de afaceri fiind reperat de jurnalistii italieni alaturi de Adriano Galliani (administratorul delegat al Milanului) pe celebra arena la o partida din Serie A (cu Palermo).