Steaua si FC Timisoara nu au reusit nicio victorie in Europa League, iar disputele din aceasta seara conteaza doar pentru coeficientul UEFA si pentru bonusul de 140.000 de euro acordat de forul european in cazul unui succes. Disputele celor doua echipe vor fi Live Text pe HotNews.ro de la orele 20.00, respectiv 22.00.

Dinamo Zagreb - Timisoara (20.00) - Sport.ro

Timisoara ocupa ultimul loc in Grupa A, iar disputa cu Dinamo Zagreb este doar una de palmares. Banatenii au fost aproape de Champions League, dar pana la urma vor incheia pe ultima pozitie in Europa League.

Castigurile Timisoarei se ridica la 1.14 milioane de euro si ar putea creste in functie de rezultatul disputei de astazi de la Zagreb (egal = 70.000 de euro, victorie = 140.000 de euro).

Partidele zilei:

Ajax - Anderlecht

Dinamo - Timisoara

Clasament:

1 Ajax 11 pct

2 Anderlecht 8 pct

3 Zagreb 6 pct

4 Timisoara 2 pct

Steaua - Twente (22:00) - ProTV direct

Steaua este in cautarea primei victorii din Europa League, competitie care a adus la bugetul ros-albastrilor suma de 1.21 de milioane de euro. Trupa lui Stoichita joaca cu Twente pentru a ramane cat mai sus in clasamentul coeficientilor, dar si pentru cei 140.000 de euro care ar putea lua drumul arenei din Bulevardul Ghencea.

Bucurestenii nu au stat deloc bine nici din punctul de vedere al banilor incasati din tichete, scandalul dintre suporteri si patronul Gigi Becali lasand stadionul gol.

Partidele zilei:

Steaua - Twente

Fenerbahce - Sheriff

Clasament:

1 Fenerbahce 12 pct

2 Twente 7 pct

3 Sheriff 5 pct

4 Steaua 3 pct.