Unirea Urziceni joaca fara presiune pe umeri in cea de-a treia partida din Liga Campionilor. De cealalta parte insa, cei de la Rangers au nevoie ca de aer de cele trei puncte puse in joc, pentru a putea spera la clasarea pe primele doua locuri din Grupa G. Scotienii sunt constienti ca nu vor intalni un adversar comod: "Din punctul nostru de vedere Unirea este o echipa foarte periculoasa", a declarat antrenorul Walter Smith.

"Per ansamblu, Urziceni au aratat ca sunt o echipa buna. Nu se intampla des ca echipele mici sa invinga echipele mari din tara lor, dar Unirea a facut asta. Asta inseamna ca formeaza o echipa mare. Daca am fi picat cu Steaua Bucuresti ne-am fi imaginat ca vom avea o misiune grea. Unirea a batut Steaua si acest lucru demonstreaza cat de buna este. Din punctul nostru de vedere sunt periculosi", a declarat antrenorul celor de la Rangers, Walter Smith, potrivit Evening Times Online.

"Cred ca jocul lor va fi unul solid. Nu se tem sa atace. Vor alcatui o echipa compacta si vor cauta ocazii pentru a ataca. Oamenii mei au fost in contact cu echipele din Scotia cu care Unirea a jucat in amicale, dar cred ca informatiile acelea nu ne folosesc prea mult. Amicalele nu sunt intotdeauna un bun indicator al jocului lor", a adaugat tehnicianul.

Smith spera ca echipa sa sa ii tine pe ialomiteni in sah timp de 90 de minute si sa ia toate cele trei puncte: "Am avut o evolutie buna in competitiile europene. Am facut 60 de minute bune impotriva celor de la Stuttgart, dar si impotriva celor de la Sevilla. Sper ca vom avea aceeasi forma buna si in fara celor de la Unirea. Dar sa speram ca de data asta vor fi peste 90 de minute bune".

Echipe probabile de start:

Rangers: McGregor, Smith, Papac, Mendes, Weir, Wittaker, McCulloch, Davis, Rothen, Naismith

Unirea Urziceni: Arlauskis, Bruno Fernandes, Maftei, Galamaz, Gomes, Apostol, Brandan, Varga, Balan, Nicu, Bilasco